Osvoji 2 avio karte uz Nomago Travel!

Putnička agencija STA putovanja postala Nomago Travel. Povodom rebrandinga predstavljaju aplikaciju za pronalaženje suputnika, a osmislili su i nagradnu igru u kojoj možeš osvojiti 2 avio karte. Materemi, to je najbolji oblik nagradnih igara :D.

 

Mi smo igru odigrali – ispalo da čekamo karte za Sejšele. Može. Još samo da dobijemo i letimo. 😀 Povest ćemo i malu Kruzovu. Bilo bi glupo otići na pješčene plaže bez nje 🙂

 

Isprobaj web aplikaciju koja putnicima pomaže pronaći odgovarajuće suputnike i zaigraj nagradnu igru na ovom linku: https://dozivljaj.nomago.hr/

 

U nastavku prenosim službenu objavu, ako si još tu… razumjet ću ako već igraš igru. Prioriteti su sasvim jasni. 😀

 

 Nagradna igra i web aplikacija za proslavu rebrandinga

U Nomago Travel su, uz predstavljanje novog imena, koje je baš poput STA putovanja prijateljsko, mladenačko i istraživačko, pripremili akciju „Spakiraj se i idemo”. Nagradnu igru je Nomago Travel osmislio imajući na umu moderne putnike, pozivajući ih da pronađu svojeg idealnog „TRAVEL BUDDYJA” s kojim bi otputovali u svoju destinaciju iz snova.

Dugogodišnje iskustvo poslovanja u turizmu otkrilo je jedan uobičajen „problem“ putnika: mnogo osoba aktivno traži suputnike, no ne znaju kako ih i gdje pronaći te im je potrebna pomoć. Kako bi im to traženje olakšali te pomogli započeti novu putničku avanturu, Nomago Travel je napravio web aplikaciju koja putniku pomaže pronaći odgovarajuće suputnike putem kratkog upitnika. Aplikacija je dostupna na adresi www.nomago.hr/idemo. Nagradna igra u kojoj sudionici mogu dobiti avio kartu za svoju željenu destinaciju traje do 25. siječnja 2020. godine.

Nomago Travel će s novim imenom zadržati istu razinu usluge kao što je imala putnička agencija STA putovanja koja je bila osobito poznata po tome što je želje svojih klijenata stavljala na prvo mjesto o čemu svjedoči i povjerenje preko 200 000 zadovoljnih klijenata u 20 godina. I sada će agenti u Nomago Travel, kao prije u STA putovanja, brinuti za nezaboravna putovanja i savjetovati putnike i na temelju vlastitog iskustva s obzirom na to da su svi strastveni putnici. Osim toga, Nomago Travel u će Hrvatskoj i regiji nastaviti klijentima otvarati vrata u svijet, između ostaloga i tako da će djeci i mladima i u budućnosti omogućavati sudjelovanje u međunarodnim ljetnim kampovima i iskustvom rada u inozemstvu što je do sad iskoristilo već više od 2000 mladih.

 

Nomago Travel – novo ime, isti doživljaj.

Leave a Reply