Versatile blogger award, ilitiga, nominirani smo :)

Već neko vrijeme pokušavam napisati ovaj post. Al kad te vrijeme neće, onda te neće. Više ne znam jel ja stvarno nemam vremena ili sam samo loše organizirana. Bit će ovo drugo prije nego prvo. Ali nakon što je stigla i ČETVRTA nominacija, bila bi grehota da ne napišem nešto. Dakle, Kruzovi su u svom kratkom životu uspjeli zainteresirati nekoliko ljudi. Čak i više od nekoliko. Neki su otišli i korak dalje i nominirali nas za Versatile blogger award. Ništa fensi, ništa svjetskih razmjera, al kad ti stigne poruka da si nominiran, sretan si k`o malo dijete. Zato prije svega veliko hvala mojim nominatorima :D: travelwithme ,  letivlastitimkrilimatripblogpost  i majusnikolicmajus sve sjajnim ljudima sa sjajnim blogovima koje i sama rado čitam. I bolje bi ti bilo da klikneš na svakog. I pročitaš barem jedan tekst.

 

Pravila su:

 • Treba zahvaliti osobi koja vas je nominirala i podijeliti link na njihov blog
 • Sljedeći korak je nominirati do 15 blogera koji koriste Word Press platformu i obavjestiti ih o nominaciji (broj nominacija može biti i manji od 15, ali ne veći od toga, s time da jezik  bloga nije  bitan)
 • Zatim treba napisati sedam stvari o sebi
 • Posljednji korak je da u postu objavite pravila igre i sliku nagrade

 

Kod nominacija imam mali problem jer ih gomila nije na WP-u, a druga gomila ih je već nominirana pa nema smisla da se ponavljam. Ali eto, ovo je moja petorka 🙂

 

 1. Where is Unta – jedna super cura koju baš volim čitati i pratiti po instagramu
 2. Lindyhopoulos – ovaj čovjek je prezabavan. Kad sam ga otkrila, pročitala sam sve u šutu. I skroz je u pravu sa svime što kaže. Ne znam hoće li ti biti zanimljivo ako ne plešeš, ali baci oko. Stvarno je zabavan.
 3. Dianomaya – jedan simpa par koji zapravo uopće ne poznajem, ali mi se čini kao da smo si frendovi. Lako se sprijateljujem. Rade super filmiće, imaju svoj YouTube kanal. Pogledaj ako voliš putovati.
 4. theflyingfashionista – jedan lijepi miks putovanja i lajfstajla
 5. easttothesun – mislim da je već nominirano i zapravo nisam sigurna je li na Word pressu, ali ovo baš volim čitati

 

Pa da podijelim tih velikih sedam činjenica o sebi. I nama. Možda malo više o sebi. Trajalo bi previše kad bih krenula o nama.

 

 1. Krećem s očitim. Najsretnija sam kad vučem kofer prema aerodromu. Putovanja su sve.
 2. Mogu gledati isti film nebrojeno puta ako mi se sviđa. Nebrojeno puta ću i plakati iako sve već znam. Mostovi okruga Madison znaju o čemu pričam.
 3. Obožavam plesati. Trenutno sam u swing fazi. Zapravo, oduvijek sam u toj fazi, samo sada zajedno plešemo i to je sjajno. Vrtim i hula hop. To ne radimo zajedno.
 4. Živim u krivo doba. Retro i vintage moje su omiljene riječi kad je u pitranju sve. Glazba, haljine, cipele, frizure, šminka, sve. Ormar mi je prepun swing haljina na točke i najradije bih cijelo vrijeme izgledala kao da sam ispala iz nekog drugog vremena. Kad ne izgledam tako, izgledam kao da sam ispala iz cirkusa.
 5. Nekada sma bila čvrsto na zemlji, sada sam čvrsto u oblacima. Tamo je bolje.
 6. Ne može mi biti toliko toplo koliko mi može biti hladno. Ljetni tip.
 7. Puno jedem. Već danima zaudaram po kapuli. Luku. Zovi ga kako hoćeš. Pišem ovo na Uskrs, pa Sretan Uskrs.

Eto, drago mi je da smo se upoznali 😉

4 Replies to “Versatile blogger award, ilitiga, nominirani smo :)”

 1. Naravno da smo frendovi 🙂 moderna verzija “pen pal”. Hvala na nominaciji!!!
  I mi trenutno jedemo, jer Uskrs je…pa Sretan Uskrs 🙂

 2. Divotica ❤️ Srećan Uskrs, takodje 🙂

 3. http://www.easttothesun.com se zahvaljuje i kaže da jeste na WordPressu 🙂

 4. Hvala najlepse na nominaciji..

  Evo i zahvalnice.. 🙂
  http://wp.me/p7JLT7-EO

Leave a Reply