Camping Omišalj – zen uz bazen :D

Jest da smo išli samo pola sata od kuće. Jest da s plaže u Omišlju vidim naš neboder. Jest da smo se u startu poklali jer je On uvijek nervozan pred put (bez obzira što je ovaj put – put bio udaljen tridesetak minuta :D). Ali, vikend koji smo proveli u Kampu Omišalj na otoku Krku, trebao nam je više nego što smo mogli zamisliti.

Super mi je kako smo imali velike planove – ići ćemo do Baške, prošetati Vrbnikom, svratit ćemo možda i do grada Krka, a špilju Biserujku ne smijemo propustiti. Onda su nam pokazali našu mobilnu kućicu ispred koje se nalazi privatni bazen, i svi planovi su nestali kao rukom odneseni. 😀

Usuđujem se reći – odmorila sam se na odmoru.  Za sve bit će postoji prvi put 🙂

Bazen koji koriste samo gosti Delux kućica koji ga okružuju. Iako je šest od osam kućica bilo puno, uglavnom smo na bazenu bili sami, a i kada nismo – nije ovdje gužva.

Mobilne kućice

Vidim ja već neko vrijeme da su mobilne kućice hit. Cijene su dosta visoke, ali potražnja je velika, posebice kod obitelji s djecom. Sada kada smo isprobali, razumijem zašto. Zaista je prilagođeno roditeljima s djecom svih dobi.

Kućice su potpuno opremljene – kompletno posuđe, deterdžent za pranje suđa, metla :D… Fena nema, kao ni šampona, ali sve ostalo je tu.

Posebno smo bili zadovoljni činjenicom da postoje dvije kupaonice

Jedna soba ima bračni krevet, druga dva odvojena kreveta, a u dnevnom dijelu je kauč na razvlačenje

 

Kamp Omišalj

Na raspolaganju su različite kategorije kućica – po nama, najbolje su one prvi red do plaže i ove uz privatni bazen – te nemaju konkurenciju. Ali ako se smjestite u neke druge, i dalje možete uživati u bazenskom veselju jer ispred glavnog restorana nalazi se veliki bazen s pool barom. U blizini je i mini bazen za najmlađu djecu. Tobogana i sličnih veselja ovdje nema, ali nije nam falilo.

Glavni veliki bazen s pogledom na plažu
Bazen je otvoren od 10 do 20 sati

U kampu možete uživati igrajući mini golf…

Zbog ovoga smo propustili mini disco 😀

Oh, nou… gotovi smo s igrom 😀

A ako vam klinci vole životinje, uživat će u posjeti maloj farmi na kojoj žive koze, ovce, poniji i cijelo kokošje carstvo…

Neka koza mi se zaljubila u muža

Postoje i organizirani posjeti farmi – u sklopu animacije za klince koja je cjelodnevna. Uz mini disco, tu je Omi club, a raspored programa dobijete po dolasku. Na nekoliko punktova se pak nalaze parkići s toboganima. Mi smo zbog privatnog bazena, žrtvovali sve oblike animacije. Ništa nam nije trebalo. 😀

Navodno su tu i neke jutarnje joge, pilatesi i tako to, ali nemrem ja to na odmoru…

 

Plaža

Velika, šljunčana. Kamenčići su malo oštri, ali da se preživjeti. Ako dođete dovoljno rano, možete ugrabiti nešto hlada. Tu smo bili kratko, jer – bazen ispred kućice.

 

Restorani

U sklopu kampa treba izdvojiti Restoran Maris koji se nalazi uz recepciju i glavni bazen. Tu smo jeli odlične pizze (margerita je 59kn, miješana 69kn), a iz dječjeg menija su klinci odabrali vječni bolonjez. Cijena mu je 49 kn ako sam dobro zapamtila. Nisam u stanju previše slikati hranu, a i pamćenje bilo kakvih brojeva mi ne ide najbolje. 

Novost u ponudi je i brunch – od 12 do 14 sati po cijeni od 200 kn po osobi imate birati svakakvih ljepota… nismo probali, pa ne mogu reći kakvo je, ali izgledalo je fino…

 

Nedavno je otvorena i Konoba Timun. Ovdje je najveći adut pozicija. Uz plažu. I pogled na zalazak sunca. Milina. Romantika. I tako to.

 

 

Dnevne ulaznice

U kamo mogu doći i vanjski posjetitelji – dnevna ulaznica je 50 kn za odrasle osobe, a djeca starija od 7 godina plaćaju 25 kn.

Opći dojam – oduševljeni! Kućice su stvarno vrhunske, odmorili smo se i nauživali k`o prasci. Osobno, za ovaj tip odmora su mi dovoljna dva do tri dana, ali da smo ostali duže, sigurno bi se maknuli s bazena i prošli sve što smo zamislili. Srećom, nije nam zlatni otok daleko, pa će šetnja Vrbnikom, Baška i Biserujka pričekati novi prelazak mosta. Obećajemo, bit će brzo 🙂

Poveli smo ovaj put baku, didu i malog bratića 🙂

Sve informacije o kućicama, cijenama i posebnim ponudama potražite na službenim stranicama – OVDJE.

Otišli.

* Zahvaljujući činjenici da smo glumili obitelj u jednom tv prilogu o ovom kampu, ovaj smo put bili njihovi gosti. Naše oduševljenje je potpuno iskreno jer ne može ti ovdje biti loše, posebno ako si u kućici s bazenom. 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: