Povratak u Istralandiu

Dvije godine starija. Mrvu hrabrija. Samo mrvu. Mrvicu. Desetak centimetara viša. Mala se Kruzova vratila u Istralandiu. Bila joj je tamo Stilueta prijateljica. Malo smo ih vidjeli :D. Znači, bilo je fantastično!

Od našeg PRVOG POSJETA, Istralandia se dodatno obogatila atrakcijama. S jedne strane, odmah iznad gusarskog dijela za najmlađe, smjestili su se mini skakaonica i Family Pool koji je dušu dao za #dabudeminfluenser fotke. Naprosto je ludo lijepo <3

S druge strane, tamo u adrenalinskom dijelu, tik uz Space Rocket u koji NIKAD neću ući, nalazi se Space Combo – apsolutno fantastično vijugavo čudo koje će te izvrtit, pošpricat, izvrištat – od sreće i veselja, ne od straha i panike. Odavdje izlaziš nekoliko godina mlađi. Ako si star, naravno. Klinci ostaju svojih godina :D. 

Space Combo

Mala Kruzova se ove godine odvažila na Sky River, Fantasy hole i Family Rafting, a koliko je uživala govori činjenica da dan kasnije majka ima upalu mišića od nošenja kolutova. Koliko je to jadno 😀 

Valovi u velikom bazenu i pjena party i dalje su hit. A zajednička zumba ove je godina otkrila neke cajkaške mote kod našeg podmlatka. Da nisam bila u bazenu, kunem se da bi se upišala koliko mala vrti žarulje na zumbi. 

Stižu servisne informacije i odgovori na goruća pitanja.

 1. Ima li hlada?

Ima 🙂 Postoji cijeli dio sa stablima ispod kojih možeš rasprostrijeti ručnike, dekicu, šatorsko krilo. Besplatno, naravno. Na istom dijelu imaš i Family Gazebo, ali to ćeš zadovoljstvo morati platiti.

2. Iznajmljuju li se suncobrani i ležaljke?

Da. Dvije ležaljke i suncobran platit ćeš 50kn. Ovo ti je posebno bitno ako si s malom djecom jer dio s prirodnim besplatnim hladom nije pokraj Gusarskog dječjeg bazena. Naravno, možeš biti na travi, ali jednostavno je lakše s malim kikićima biti odmah uz njima prilagođen sadržaj.

3. Može li se unijeti svoja hrana i piće?

Hvala svemiru, može. Mi smo nosili pohance i pomidoriće. I nije nas sram 😀. S druge strane, ako ne uzmeš sa sobom, imat ćeš što za jesti tamo… ovo su neke od cijena, da se znaš orijentirati:

 • hamburger: 26 kn na više
 • nachosi s umakom: 25kn
 • maxi toast: 29kn
 • palačinke s Nutellom: 19kn
 • waffli s Nutellom: 22kn
 • mali macchiato/cappuccino: 14kn
 • točeno pivo, 3 dcl: 22kn
 • Cola/Fanta/Sprite: 21kn

4. Postoji li kutak za presvlačenje beba?

Postoji. Odvojen je od wc-a, a unutra imate i mikrovalnu ako trebate zagrijati mlijeko ili vodu za bočicu.

5. Ima li smisla ići s malom djecom?

Itekako… Postoji odličan dio za najmlađe. Gusarski brod, mini tobogani, prskalice…. samo ih dobro namažite…

6. Higijena?

Istralandia je stvarno čista i uredna. u Wc-u uvijek papira (barem je naše iskustvo takvo), tete čistačice neprestano rade na održavanju higijene. Palac gore!

7. Ima li gužve?

Ako dolazite u Lipnju ili Rujnu, ljudi ima, ali gužve nema.. Čekali smo samo za novi tobogan… U špici sezone je već gužvovito…

8. Cijena ulaznice?

Detaljnije pogledaj OVDJE.

9. Popusti? Živote… reci da ima popusta…

Imaaaa 🙂 I vrijede za, po meni, najbolje vrijeme. Lipanj i Rujan po povoljnijim cijenama… ne može bolje 😉

Kupon preuzmi OVDJE.

Mala foto galerija… 

Poslije cjelodnevnog kupanja, skakanja, klizanja, umiranja od smijeha… svrati do Motovuna. Bit će ti lijepo 🙂

Već na putu za doma, klinci će se onesvjestit u autu pa ćeš ih neotuširane, bez večere iskrcat u krevet. Spavat će do jutra snom pravednika… a ti i mužić možete imati romantičnu/seksi večer. A možete i zaspati. 😀

2 Replies to “Povratak u Istralandiu”

 1. mi smo bili prije par godina kad je bilo poluoblačno i polukišno i poluprazno i ludo se proveli:) sad čim malo mali poraste idemo opet:)

  1. Najbolje je kad je poluprazno Mi uvijek idemo u sestom mjesecu, malo nakon otvaranja i bude bez guzve… super ce malcu biti

Leave a Reply

%d bloggers like this: