Kako do besplatne ulaznice za Istralandiju?

 

Ok. Odmah na početku da kažem – ne postoji takva stvar kao što je besplatno, ali ako kupuješ u Tommy dućanima ili u DM-u, a želiš u Istralandiju, možeš do jedne gratis ulaznice za odraslu osobu. Ionako već trošiš, pa zašto ne dobiti i nešto zauzvrat 🙂 Evo i kako:

DM

Do 17.9.2017. možeš zamijeniti 100 bodova za popust od 50 posto na jednu ulaznicu za odraslu osobu, što ti ako vas je dvoje, dođe jedna besplatno. Znam da imaš tih 100 bodova 😉 Bodove za kupon mijenjaš na automatu, a ako ti u omiljenom DM-u ne želi isprintati, prošeći do drugoga. Ima ih još uvijek 🙂

Više informacija nađi OVDJE

 

TOMMY

Gratis ulaznicu možeš dobiti i skupljanjem naljepnica. Za svakih potrošenih 100kn, dobiješ jednu naljepnicu, uzmeš si knjižicu i kada ih skupiš 30, evo ulaznice 🙂 Možeš skupljati do 31.8.2017., znači, ima vremena, a popunjenu knjižicu s naljepnicama na blagajni Istralandije možeš mijenjati za ulaznicu u carstvo vodenog veselja do 11.9.2017. 

Popis trgovina u kojima možeš skupljati naljepnice pronađi OVDJE

Family rafting, Fantasy hole i Sky river

Ako znaš još koji način za doći do popusta, piši u komentar 🙂

 

Nama je u Istralandiji bilo najbolje – ako te zanima više, pogledaj OVDJE. Preporučila bih odlazak pred kraj sezone, navodno je u špici baš gužva. 

Info o cijenama ulaznica i paketima pronađi OVDJE.

 

Leave a Reply