Po dozu Adrenalina – u Adrenalin park Kringa!

Krenuli smo put Istre okolo 13.30… jer dok se svi mi probudimo i smislimo što bi i gdje bi… 😅 Uglavnom, ne znam kako ikad igdje odemo i išta vidimo, ali ovo je ekipa koja se nađe na večeri i kupi karte za npr. Japan. Prvo kupimo, razmišljamo kasnije… 

Tako smo u jednu nedjelju, oko 13 zaključili da idemo u Adrenalin park Kringa – pardon, djeca su išla, mi ostali smo sjedili u hladovini i mlatili po krumpirićima… Jer neki su pili večer prije, nekima se spavalo… Još neki su pili sinoć, neki imaju problem s visinom, neki su lijeni… Srećom, djeca su bila puna energije. Hodala su po visinama. Dok su roditelji bili u nizinama… 😅

Ako želite barem dio vrućeg ljetnog dana provesti u zabavi i hladovini, naša preporuka je Adrenalin park Kringa. Nalazi se u središnjoj Istri, okružen hrastovim stablima koji su nas štitili od sunca tijekom cijelog boravka u parku.

A kako sve to izgleda?

Odmah na početku, dobit ćete potrebnu opremu i kratke instrukcije za što lakši i sigurniji prolazak parkom.

Na raspolaganju su vam 3 različite staze. Najlakša – ŽUTA, za zagrijavanje i mlađu djecu, te CRVENA I ZELENA koje su tu da vas podignu među krošnje, na 3 do 6 metara iznad tla i s puno prepreka za proći. Sve tri staze prošle su naše cure stare 8, 10 i 11 godina. 

Žuta staza – za zagrijavanje

Kada se na početku zakačite za sajlu, ostajete zakačeni do samoga kraja, ne brinite, sigurno je i nema puno mjesta za improvizaciju.

U slučaju da dijete ne može dohvatiti sljedeću prepreku, tu je stvarno susretljivo osoblje parka na koje se zaista možete osloniti.

Osoblje parka uskače pomoću metle kako bi našem najmlađem članu približio prepreku 🙂

Staza završava s nekoliko zip lineova koji dođu kao šećer na kraju. Taj dio možete ponoviti i po nekoliko puta.

U parku se nalazi i velika ljuljačka koju ovaj put nismo isprobali, ali nešto treba ostaviti i za drugi put 🙂

Radno vrijeme?

Za individualne posjete nije potrebna najava – park je otvoren od 10 do 19 sati, a ako želite ovdje organizirati team building ili rođendan, naravno, zovnite ranije i rezervirajte termin.

Obujte tenisice, ljetnim šlapicama i japankama ovdje nije mjesto 🙂

Cijena? 

Odrasli plaćaju 150kn,  a djeca do 12 godina 130 kn. Ovo su cijene koje vrijede za ovu sezonu. Svi vi koji budete čitali kasnije, provjerite na službenim stranicama.

Popust od 10 posto na sve atrakcije ostvarujete ako pokažete PUTOKLINCI karticu. U slučaju da je još nemate, možete je zatražiti OVDJE.

Iće i piće?

Naša se ekipa sastoji od nekoliko uvijek gladnih i žednih osoba, tako da nam se zaista dobro primila činjenica da ovdje možete predahnuti i u hladu pojesti i popiti. Čisto onako, da se namirite prije ručka. 😀

Zapisali smo i par cijena da steknete dojam:

Pivo 0.50l: 23 kn

Gazirani sokovi, 0.50l: 18 kn

Voda, 0.50l: 18 kn

Kava: 10-12 kn

Ćevapčići u lepinji: 45 kn

Hamburger: 35 kn

Pommes frites: 15 kn

Sladoled: 18-23 kn

 

Opći dojam?

Odlična ideja za izlet u Istru koja baš nikada ne razočara. Adrenalin park Kringa pružio nam je baš sve po što smo došli, pa i više. Klinci su uživali među krošnjama, stoički su savladali sve, prepustili su se zip line letovima, a mi smo uživali promatrajući djecu koja su tog dana bila baš – djeca. Posebno bi pohvalili osoblje parka jer bez ljudi to nikada nije to.

 

Nakon Kringe u kojoj smo se zadržali oko dva sata, krenuli smo u kratki obilazak samog mjesta u kojem smo potomke upoznali s legendom o najstarijem europskom vampiru s imenom i prezimenom – ovdje je naime živio Jure Grando koji je, priča najstrašnije istarsko selo, nakon smrti nastavio noću lutati i proganjati mještane Kringe. Ovu toplu ljudsku priču djeca su slušala s velikim zanimanjem, jer, kako i ne bi… ono, priča o vampiru. Odveli smo ih do crkve i groblja, da bi izlet završili u obližnjoj Konobi DanijeliPreporuka za njoke i pljukance s divljači… mljac.

P. S. Prilikom izleta nijedno dijete nije nasmrt prestrašeno pričom o vampirima. Spavali su k`o bebe. Siti, sretni i izmoreni. Roditelji također. 

Imamo i mali TIK TOK video:

https://www.tiktok.com/@kruzovi/video/7121995752112409861?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Istro, hvala još jednom. Najbolja si.

Na putu za Rijeku vraćali smo se uz more. Na kupanje smo stali u Mošćeničkoj Dragi. Bilo je već okolo 20 sati, nismo se baš okupali, ali pala je šećerna vuna. I jedna fotka koja miriše na ljeto i djetinjstvo. <3

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: