Family razred u InterCity autobusima

Autom, avionom, prikolicom, bicikom, autousom, kamp kućicom. Meni je sasvim svejedno. Samo da se putuje 🙂 S godinama ipak tražim mrvu više udobnosti nego nekada, posebno kada su autobusi u pitanju. Zato me nedavno zainteresirao jedan od mailova koji sam dobila. O popustu koji trenutno promovira Nomago InterCity ću par redaka niže, u međuvremenu, ono što mi je privuklo pažnju su tri kategorije sjedala.  U autobusu.

 

Možeš birati između Economy, Premium i Family sjedala. Ova zadnja su mi, naravno, najzanimljivija. Pa evo što to znači…

Economy razred su zapravo ona normalna sjedala, uz priključke za struju i WiFi, pa možeš fino oplesti po filmu, seriji, igrici ili pak poslu. Ovo zadnje ako baš moraš. 

Premium sjedala su udobnija i luksuznija. Omogućavaju ti više prostora za noge. Meni prilično nebitno jer sam iz kategorije šumskih jagoda, ali ako si visok k`o čovjek, dobro će ti doći.

Family razred je osmišljen za obitelji no shit Sherlock ili pak grupe prijatelja, pa tako fino imate na raspolaganju stol i četiri sjedala okrenuta prema stolu. Slično kao u vlaku.

 

OVDJE možeš usporediti razrede i sve što nude. Ili ne nude.

 

Ovi te autobusi voze do mnogih Europskih gradova i aerodroma. Frankfurt, Graz, Munchen, Venecija, Treviso, Beč, Budimpešta… nismo još probali, ali sve si mislim da hoćemo. Igrat ćemo Uno do iznemoglosti u Family razredu. Za stolom. :D.

 

Do 1.7.2019. možeš iskoristiti popust od 20%, uz promo kod NOMAGO20.

 

Pretraži rute, pronađi ono što želiš, iskoristi popust i odaberi Premium ili Family razred. Da mi kažeš kako je 🙂

 

Više informacija o prtljazi, pogodnostima, autobusima, načinu kupovine karata… potraži na službenoj stranici INTERCITY NOMAGO 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: